Denné menu : 3,80 €  
    Od 11:00 - 15:00  
 
    16. TÝŽDEŇ   (15.04.2019 - 19.04.2019)  
 
 
    Pondelok:  
0,33 l   Kyslá fazuľová polievka ( 1,7 )  
130 g   Pastiersky brav. rezeň prírodný (syr, šunka, šampiňóny), ryža, zel. obloha ( 1,7 )  
120 g   Vypr. bačovský kur. rezeň so syrom a slaninkou, var. zemiaky, zel.obloha ( 1,3,7 )  
200 g   Hlivový paprikáš, domáce halušky ( 1,3,7 )  
 
    Utorok:  
0,33 l   Oravská kyslá s domácimi rezancami ( 1,3 )  
130 g   Plnená paprika v paradajkovej omáčke, parená knedľa ( 1,3,7 )  
120 g   Čiernohorský kurací rezeň, varené zemiaky, zeleninová obloha ( 1,3,7 )  
200 g   Hlivový paprikáš, domáce halušky ( 1,3,7 )  
 
    Streda:  
0,33 l   Kurací vývar s rezancami a zeleninou (1,3,9 )  
120 g   Vyprážané rybie filé, slovenský zemiakový šalát ( 1,3,7 )  
120 g   Cigánska kuracia pečienka, štuchané zemiaky, kyslá obloha ( 1 )  
350 g   Špenátové halušky s rokfortovou omáčkou, zeleninová obloha ( 1,3,7 )  
 
    Štvrtok:  
0,33 l   Polievka z medvedieho cesnaku s krutónmi (1,3 )  
1 ks   Varené vajíčko, špenátový prívarok, varené zemiaky ( 1,3,7 )  
120 g   Tanier s dvomi rezňami: 60 g vyprážaný kurací rezeň  
      a 60 g vyprážaný bravčový rezeň, ryža, zeleninová obloha ( 1,3,7 )  
350 g   Tvarohová žemľovka s jablkami, broskyňa ( 1,3,7 )  
 
    Piatok:  
0,33 l   SVIATOK - Denné menu nevaríme.  
  Dezert  
 
    Alternatívne menu pre tento týždeň:  
 
 
    Váha mäsa je uvedená v surovom stave.